Audio izdanja knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu i Naučite živjeti sretnije

0
684

Samo za vas pripremili smo novu audioknjigu! Riječ je o knjizi Naučite živjeti sretnije Siegfrieda Wittwera. Tko od nas ne bi poželio biti sretan?! Autor ove knjige tvrdi da se može naučiti biti sretan jer naša sreća uvelike ovisi o našem načinu razmišljanja te o našoj predodžbi o nama samima i drugima. U nekoliko osnovnih i razumljivih koraka ova knjiga pomoći će vam da kritički preispitate osobno razmišljanje i vlastite predodžbe te da se prema životu i ljudima postavite otvoreno i pozitivno.
Posjetite naš YouTube kanal i slušajte ovu audioknjigu potpuno besplatno! Također vas pozivamo da nas pratite i na društvenim mrežama, jer svakoga dana objavljujemo jedno novo poglavlje. Više o knjizi možete pročitati ovdje
Na sljedećem Youtube kanalu izdavačke kuće Znaci vremena iz Zagreba možete pronaći sva dostupna izdanja audio knjiga:   #znacivremena #audioknjige


Nova audio knjiga Rogera Morneau: Nevjerojatni odgovori na molitvu

Prvo poglavlje: https://m.youtube.com/watch?v=zgbzNxWUekU

Želite li se ohrabriti? Tragate li za nadahnućem i osvježenjem vlastitog molitvenog života? Trebate li poticaj da se molite više? Zadivljujući primjeri zapisani u Nevjerojatni odgovori na molitvu ono su što trebate i za čime tragate! 

Roger Morneau, autor velike uspješnice Nevjerojatni odgovori na molitvu, bio je čovjek nevjerojatne vjere. Posvetio je život službi bližnjima kroz molitvu; a kad se molio, događala su se čuda. Bolesni su ozdravljali, odnosi su se popravljali, poslovi su se povećavali, a životi mnogih osoba izmijenili su se za nekoliko dana. Njegova knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu zato je ispunjena senzacionalnim iskustvima! Slušajući ovu audio knjigu, osjetit ćete nemjerljivo uzbuđenje i divnu zahvalnost što i vi služite Bogu koji čini čak i ono što je za ljudske pojmove nemoguće. Brojni čudesni odgovori na molitve i u potpunosti preobraženi životi opisani u ovoj knjizi uvjerit će vas da se Bog brine o svakoj osobi, stoga je nabavite već danas! 

Knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu govori o iskustvima Rogera J. Morneaua, umirovljenoga prodavača koji je svoj život posvetio posredničkoj molitvi, i Božjim odgovorima na njegove molitve.

Budite sigurni da će čudesna istinita iskustva i svjedočanstva o Božjim nevjerojatnim odgovorima na molitvei vaš život promijeniti nabolje!

Sadržaj:
0. Naslov i posveta
1. Ovo je kuća smrti
2. Stajati u svetom vremenu
3. Rasti u milosti i poznavanju Boga
4. Isusov odjel za intenzivnu njegu
5. Molitve s visokim kamatama
6. Beskrajan popis za molitvu
7. Posredovanje za mlade
8. Molitve za bezbozne i slabe
9. Svaki je problem poziv na molitvu
10. Pogovor

Više na:  www.znaci-vremena.com