Operacija čovjek, ARIEL NOLTZE

0
965

Skalpel i križ, dva sječiva za novi početak

Još jedna knjiga? Treba li čovječanstvu još jedna knjiga? O medicini i teologiji napisano je bezbroj knjiga. Teško da danas postoji nešto o čemu još ništa nije napisano. je li svijetu doista potrebna nova knjiga? Temeljne istine koje se u njoj nalaze nisu ništa novo.

Zbog čega onda ova knjiga? Zbog čega biste bi ipak trebali pozorno pročitati stranice koje slijede? Zato što vam je ova knjiga potrebna. Ona nije potrebna čovječanstvu, nego vama. Potrebne su vam spoznaje koje se u njoj nalaze, jer će ono što ćete razumjeti uz pomoć ove knjige promijeniti vaš žibot. To vam obećavam. To će promijeniti vaš život čak i ako se, nakon što je pročitate, ne budete slagali s onim što se nalazi između njenih korica. To se neće dogoditi odmah jer ćete doći do revolucionarne spoznaje do koje može doći svaki čovjek. Vijest koja se nalazi u ovoj knjizi promijenit će vaš život ako dopustite da vas obogati i dubinski oživi njezin sadržaj.

Knjigu počinjem pisati u ovu mirnu, blagu ljetnu večer. Knjigu čiji utjecaj na vaš život ne mogu odmjeriti. To će u prvom redu ovisiti o vama, bolje reći o tome jeste li spremni dati odgovor na najvažnije životno pitanje. Nadam se da će mnogo čitatelja imati hrabrosti dati odgovor. A ako ste vi jedina osoba koja će imati koristi od ove knjige, onda je pišem upravo za vas. I to se isplati.

Kada ja koji radim kao liječnik u svojoj ambulanti propisujem neki lijek ili neku terapiju, to činim sa spoznajom da će pomoći i uvjeren sam da pacijentu nudim najbolje rješenje za njegov problem. No terapija može biti učinkovita samo ako bolesna osoba shvati u kakvom se stanju nalazi, ako to prihvati i počne uzimati propisane lijekove ili terapiju. Slično je i s ovom knjigom. Ona potiče na razmišljanje, a nakon toga na dosljedno reagiranje. Ovdje nije riječ samo o dobrom zdravlju, i zato vam želim uspješno liječenje. Bilo bi dobro kada bi terapija bila učinkovita. Vjerujem da će biti…

Preuzmi PDF