Potraga za novim početkom (dostupne su sve teme)

0
29

Potraga se nastavlja (dostupne su sve teme) australska je dokumentarna emisija koja istražuje neka od najvećih životnih pitanja, primjerice: Zašto osjećamo bol i patnju? Što se događa nakon smrti? Što nas očekuje u budućnosti? 
To je priča epskih razmjera koja daje novi pogled na svijet u krizi, tekuće svjetske događaje i našu ulogu u njima. Sastoji se od 14 dokumentarnih epizoda a snimljena je diljem Europe, Afrike, Azije i Amerike. Osvojila je 14 međunarodnih filmskih nagrada i predstavlja vrhunsku svjetsku produkciju.
Ova dokumentarna serija proizvod je adventističkog Media Centra iz Australije.

Više informacija o seriji potražite na www.beyond.info

 Potraga plakat OK   klikni ovdje za vidjeti sliku

Link    Pogledaj ovdje:
https://www.youtube.com/watch?v=YATMOWKwxsQ&list=PLDR2Aq0LWc6_M_1LU_eU2U4XfoS7WwYn8.
ili na you tube kanalu Hope channel Hrvatska https://www.youtube.com/channel/UCSXZtjRhU63sR44UBnVgVOg

 

Za sada ne vrijede sljedeće upute:
Upute za pronalaženje svih 14 zapisa tema emisija za gledanje ili pohranu na vaš medij:

  • 1. opcija: Klikni na sljedeći link za direktan pristup stranici sa svim temama za gledati ili pohraniti na vaš medij; (kada se stranica otvori, popis svih 14 tema emisija nalazi se na sredini stranice pod Emisije. Tu možete odabrati željenu temu i kvalitetu zapisa te klikom na odabranu pogledati ili pohraniti na vaš medij):

 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.potraga.com.hr/potraga-se-nastavlja/

2. opcija: Klikni na www.potraga.com.hr, zatim na “Prikaži spremljenu kopiju” –na poveznici poviše, zatim klikni na Nove emisije , pa ponovo na Prikaži spremljenu kopiju, i na sredini stranice pronaći ćete arhivu emisija u niskoj (360p) i visokoj kvaliteti (720p) sa sikroniziranim prijevodom na hrvatskom jeziku.  Emisije klikom na željenu možete gledati ili pohraniti na vaše računalo u odabranoj kvaliteti.)